Utanarak geldim bu sefer. Gizem düşünüyor bloğunun sahibi sevgili İrem'cim beni yıl bitmeden mimlemişti. Ama gelin görün ki ben mimin 2017 ile ilgili olduğunu unutup internet paketim yenilenince yapayım derken bilmeden fena pot kırmışım. Kendisinden özür diliyorum ve onun cevaplarını da buraya bırakıp mimime başlıyorum.
1) 2017 senin için 5 üzerinden kaç puan alır?
Cevap: 4 diyorum. Benden puan almak çok kolay. Öğrencilere havadan not dağıtan öğretmen gibiyim. 😀 Ama güzeldi. Sağlıklı, sıhhatli, huzurluyduk. Bir de sevdiklerimiz yanımızdaydı. Eh daha ne olsun.
2) Maddi açıdan mı çok şey kazandın manevi açıdan mı?
Cevap: Açık ara manevi tabiki 😀
3) Kitap okumaya ne kadar özen gösterdin?
Cevap: O eski halimden eser yok şimdi. Kısacası malesef çok az. 😏
4) Hiç pişman oldun mu ?
Cevap: Büyük değil ama küçüğünden oldum.
5) Hiç bağışta bulundun mu ?
Cevap: Sağ elimin verdiğini sol elim duymayacaksa size niye söyleyeyim 😀
6) Kendine gerektiği kadar vakit ayırdın mi?
Cevap: Blog kumam gibi oldu ondan bana zaman kalmıyor ki mübarek. Kendime vakit ayırma kısmı eskidendi çooook eskiden yani 😀
7) İş/okul kısacası çalısma hayatında ne kadar başarılıydın?(10 puan üzerinden)
Cevap: Ev hayatımda 10 üzerinden kendime 7 veriyorum. Çocukla illa ki bir yanlarınız eksik kalıyor. 😀
8) Hayatına giren mi çok oldu çıkan mı?
Cevap: Ben kolay kolay her insanı hayatıma almam ki çıkarması zor olmasın. Ama düşününce aldığım daha çok olmuş.
9) Gereksiz harcamaların mı ön plandaydı, iyi yatırımların mı?
Cevap: Sadece harcadım desem. Oda kararında😀
10) Blogunun durumu 2017 de nasıldı?
Cevap: Yaşlı amca veya teyze gibiydi işte. Paytak adımlarla hedeflerine ilerleyip günün sonunda onlarında her tarafı ağrıyor ya hıh benim bloğumda öyleydi işte. 😂 Ben ne kadar emek sarfetsem de yazılarımı sadece blog ve google + da paylaşmam yeterli gelmiyor. Ki sosyal medyanın gücünüde düşündükçe bugünde ölmedik şükür diyorum sadece.
Beni mimleyen İrem'e bu güzel sorular için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekten çok beğendiğim bir mim oldu bu. Sorular çok hoşuma gitti. Eline sağlık... 😆
Uzun süredir kimseyi mimlemiyorum. Zora sokmak veya hoşlanmadıkları bir şeyi yapmaya maruz bırakmak istemiyorum. Soruları beğenen, içinden gelen yapsın. 😆
Kişisel blog- Annesinin Prensesi 🌈
Share This :






comment 0 yorum
more_vert